Költözöm - kispoczok.blogspot.com

Ez itt a 175-ik bejegyzésem. És itt a legutolsó is egyben.

Költözöm!

Egy új mezőre - nem az örök vadászra! - fogok átköltözni. egy szép zöld búzamezőre.

Az új címem, ha keresnétek:

http://kispoczok.blogspot.com/

 Emellett elkezdtem egy könyvet lefordítani, ami egy meleg srácról szól, aki bevonul Amerikában a haditengerészethez. A srác neve Caleb. E két tényező már a debütálásakor is sok fordulatot hoz az életébe, ami miatt érdekelni kezdett ez a könyv. De ez nem egy lélektani dráma! Erre a könyvre a humor a jellemző, ami nem jelenti azt, hogy a melegeket kifigurázzák benne. Sőt! Még nem jutottam el a könyv 39-ik fejezetéig, de az eddigiek alapján úgy érzem, hogy egálban lesznek a bunkóságok és az intelligens válaszok aránya, ami a bunkókat alázza meg lényegében. Egy ilyen párbeszédet lehet olvasni az ötödik fejezetben:

"Az őrmester kihívta a sorból Calebet. Ilyenkor legtöbbször ostoba kérdésekkel bombázta őt, aminek nem sok változata volt, így azok újra és újra felbukkantak:

- Maga tényleg homoszexuális?

- Uram, igen, uram.

- Egyáltalán nem szereti a nőket szexuálisan?

- Uram, nem, uram.

- Szóval, ha egy nap egy híres színésznő állna előtted meztelenül, akkor nem tennél semmit?

- Uram, akkor szeretnék kérni tőle egy autogramot, uram."

Szóval rá vagyok kattanva erre a könyvre. B.K. Dell  - Don't ask című könyvéről van szó. Lehet, hogy folytatásokban le is fogom közölni azon a weboldalon, amin dolgozom egy ideje. Ott lesz némi Poczkos szemkorbácsolás! Ugyanis ott fogom megjelentetni verseimet, prózáimat és néhány hiányos öltözetű bácsi is lesz majd, csak hogy ellensúlyozzam, ha valaki a Dedalonért rohanna, ha nem tetszene az ott olvasottak egyike-másika. Erről az oldalról majd a blogspoton kap mindenki bővebb felvilágosítást, ha már úgy érzem, hogy eldörrenhet a startpisztoly.

 

 Erről és rólam ezen a fórumon egyelőre ennyit. Találkozunk odaát. Találkozzunk odaát!

 

 További szépeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispoczok.blog.hu/api/trackback/id/tr364283914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tucat 2013.08.27. 03:39:20

Ácsi, Poczok! Hol, "odaát"?!
Jó, igaz, rég nem jártam nálad, de azért igazán rám förmedhettél volna, hisz, ha jól emlékszem, ismered az e-mail címemet, piszok Poczok! :) Micsoda dolog így elsomfordálni, he? Donnervetter!
A hippilelkű szirti sas is elszállt, mint szabad lelkű turulmadár a szegedi szabadtérin, Alföldi módra, oDeeey Londonban kavarog, te meg...
Mi a franc van már veletek?
süti beállítások módosítása